Татовi на 80-рiччя

Наталия Бучковская
Завітав ювілей у хату -
день сьогодні такий визначний-
З Днем народження Тебе,Тато,
Найрідніший ,найкращий мій.
Це нічого, що сиві скроні,
що здоров"я уже не те..
і давно вже дорослі доні.
й внуки.Правнуки.Рід росте.
Наші спогади серце гріють .
Так багато всього відбулось
Були мрії крилаті й надії.
Щось здійснилося.Щось- не збулось.
Час спливає , нажаль, рікою.
Тут зібралась Твоя сім"я.
Завжди поруч і скрізь з тобою
господиня, дружина твоя.
Ми вам вдячні за все, що маєм
Як не так щось,прошу:" Простіть".
З ювілеєм сьогодні вітаєм.
100 літ в злагоді й мирі живіть!
Ще бажаємо вам здоров"я,
оптимізму і віри завжди.
Хай же повниться дім любов"ю.
Й всі дороги ведуть сюди..