У зеркала

Елена Шаталова
Свет мой, зеркальце, уймись!
Замутнённое, кривое,
Посягая на святое,
На осколки разлетись!
Надоело. Хватит врать!
Твоя ложь неэстетична.
Красоту, знай, неприлично,
Отражая, искажать.