Загадкова жiноча краса

Люсисолей
Загадкова жiноча краса,
вона чиста, як з ока сльоза,
як з трави прозора роса.
- Чом не хочеш ти мене за,
скажи. Ой, не смiйся,
милуйся, горнися до мене,
як той первоцвiт
у дiвочих очах перелiт...
*Lusi*