Сулулык

Алина Поленова
Сулулык - бакыт емес  коттин соры
Сулулык-шайтандардын курган торы
Сулу болса бойжеткен соган карап
Гашык болар жигиттер караторы
Сулуды  суйген жаннын иши куйсин
Сулуды сую онай бэри суйсин
Сулулык мэнги турмас бул жалганда
Сулулык соларын да Адам билсин
Сулулык алдайды да арбайды да
Сулуын суйген жаны кимайды да
Сулулык еликтирип ынтыктырып
Конилин азапка сап кинайды да
Кетипти талай жигит соган ерип
Корсет и ачуын да бутын керип
Озинин тэнин сатып жанын сатты
Жигиттин калталысын  тандап алып
Э ширкин бир Сулу тур кокке карап
Казакты уже емес туркти калап
Сулумын эдеми мин деп журип
Кетипти авропанын котин жалап
Тырнак тары найзадай
Сояу ма екен
Кып Кызыл нарттай шашы
Бояу мА екен
Кундиз туни кангырып сенделгенмен
Сол ару Сулу кыздар ояу мА екен
Кириштей аппак тиси тусип калар
Кап кара Сулу шашын да ак шалар
Эдеми жылтыр бетин эжим басып
Картайып сол бир Сулу кемпир болар
Айтылды талай жырлар Сулу жайлы
Сулу кыз Сулу жигит мэжнун лейли
Сонда да ойланайык урод кемис
Болмайык сулулыкка басыбайлы