Поц лунок Душ!

Мира Лис
Своїм палким поцілунком
Ти доторкнувся моєї душі.
Задзвеніло тихим дзвіночком
Порушив стан моєї тиші.

Душа моя заспівала
Веселу і дзвінку пісню.
І миттєво згадала
Зустріч нашу осінню.

Згадала і гірко заплакала
Від болю що всередині.
Обпеклась і довірилася
Незнайомій людині.

Думала – буде щастя
І польється воно рікою.
А получилося – нещастя
Ща накрилося журбою.

Душа будувала плани
На прекрасне майбуття.
Та накрили усе тумани
І пішло у небуття.

Лише тоді буває щастя
Коли у пари взаємність.
Немає вічного кохання –
Лише одна оманність.

Люди живуть у казці
Дивляться крізь окуляри.
Хоч надія жевріє у серці
Поки «бушують « капіляри.

Дівчата шукають принців
На прекраснім білім коні.
Зустрічають лише чужинців
Яких спіймали на брехні!