Душа моя терпляча птаха

Вера Бондаренко-Михайлова
Душа моя – терпляча птаха:
В ній ясне світло струменить,
В ній є прихисток тим,хто плакав
І тим, хто сам розвеселить.
В ній так гостинно і привітно,
Нема там місця для скорбот.
Там є скарбничка: чиста, світла,
Там стільки вроджено чеснот.
Тож кожного прийме з любов’ю,
Зігріє ніжно і зцілить,
Поділиться своєю кров’ю
І подарує щастя мить.