Чумацький шлях гука ще у небi...

Владимир Прохода
Чумацький шлях гукає ще у небі,
На жаль вмирає рідне вже село,
Лише земля родюча у потребі,
А не народ, як чисте джерело...

Не буде шани людям, то й державі,
Усе понівечать і піде в чортів клин,
Не збережуть їх вигуки лукаві,
Бо самі себе лишають пуповин...

Лишають Віри, Правди і Надії,
Паплюжать те що було всім святе,
Неначе напад суцільний анемії:
Бо Пам'ять прадідів не доречне і пусте...


  П.В.М.         16.07.2018г.