Тече Днiпро - рiчечка

Белякова Светлана Николаевна
Тече Дніпро-річечка,
як та строката стрічечка.
Качечки з каченятами малими,
облюбували його мило.
Чайки, як малесенькі літаки,
не бояться висоти.
Смужечка ряски  квітне
біля берегів.
Поодинокі чаплі у очереті густому.
Рибальське щастя випробовують чоловіки,
тут ні спека, ні дощі їм не страшні.
Вирує життя на річці.
Облюбували її кияни та гості.
Вечірні вогні Дніпра -
це також радість жива...
Вони бентежать почуттів пожежу,
немов стійкий стожар...



Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/