Не ме връщай

Йорданка Радева
Светът в очите ти
се променя,
щом за миналото
заговориш
и всяка следваща стъпка
натам е в минус,
превърнала се в грешка
постепенно
в отношенията помежду ни.

Не ме връщай от пътя
към теб,
обратният път е труден
без посока
само сама и напред,
където
мога да бъда част от света
в очите ти.
Не ме връщай от пътя към теб!