Роберт Геррик. Н-792 Счастье

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(Н-792) Счастье

Продлят цветенье счастья, несомненно,
И радость, и печаль попеременно.


Robert Herrick
792. HAPPINESS

That happiness does still the longest thrive,
Where joys and griefs have turns alternative.