Молю я Господа, благаю

Клавдия Дмитрив
Молю я Господа,благаю,
Щоби Андрійка він  вберіг.
Як ще молить-благать  - не знаю,
Щоб все життя його стеріг.

Молю я Бога,сподіваюсь,
Що Бог почує,як молюсь,
Йому одному поклоняюсь
Й молитись далі не втомлюсь.

Молю я Бога за здоров'я,
Щоб  від хвороби він  зцілив.
Молюсь…молюсь…молюся знов  я,
Щоби Андрійка Бог  хранив.

Складаю руки я в молитві,
За нього Господа  молю.
З думками я постійно в битві…
І пред іконами стою.

Молю,щоб  швидше він одужав,
Щоб Бог йому здоров'я  дав.
Щоби хворобу він  подужав
І більш  хворіб в житті не знав.

Щоби він ріс,по  лузі  бігав,
Дитячу шкоду ,щоб  робив,
Ліпив фігурки взимку з снігу,
Дорослим –щоб траву косив.

Молю,щоби скоріш  одужав
І ріс на радість нам  усім,
Щоб ріс здоровий,сильний,дужий…
За це всі Господа молім!.

24.07.2018 р.