Забута музика

Светлана Камышная
Я забула музику кохання,
Ту що підіймає нас до неба,
Я забула музику зізнання,
Яку чути кожному нам треба.

Я забула ноти ті душевні,
Що звучать у музиці єднанням,
Почуття ті сиві, вони древні,
Вже забуто, що таке кохання.

Замело снігами наші душі,
І не топить серце наше тіло,
А душа жива, зізнатись мушу,
Тільки серце наче оніміло.

Не зове не кличе, не співає,
Лише чути ритми ті звичайні,
У житті нажаль таке буває,
Коли геть пішла любов остання.