Твiй шлях

Олександр Мачула
                Другу і брату Ігорю
                з нагоди посвячення в сан

Тернистий путь у чесної людини,
його пройти не кожному дано.
Служити Богу й людям благочинно –
немов писати світле полотно.

Тобі вдається, брате, це робити,
іди вперед – до Бога і людей.
Бажаю від душі тобі здійснити
найзаповітніших немало ще ідей!

25.07.2018