Обрывки мыслей Нiколи

Людмила Татур
            

           Можливо я дійсно була не прАва
           Можливо в душі моїй защеміло,
           Тому що на сході вирує заграва,
           Тому що мозок болить, як тіло.....
           Тому що могло б всього цього не бути.
           Не бути розрухи, не бути смертей.
           Ніколи варвар не знайде спокути!
           Не зціляться мами, загиблих дітей................