Милое дитятя...

Александрович Серый
Милое дитятя,
Очень крепко спит,
В маленькой кровати,
Носиком сопит,

Розовые щёчки,
Щёлочки-глаза,
Складочки-мешочки,
Милая душа,

Сладко отдыхает,
Чудненький малыш,
Время замирает,
Затихает жизнь...