litterae

Катрин Брехт
А листи... Вона перечитала їх сторін разів.
Він переглянув її відповіді двічі.
Дівчину гріє кава,воїна - автомат.
Розбиті серця - як повалений державний лад.
Душевні болі,як громадянські війни - вічні.