Гор лочка

Николай Мотков
                Горілочка

                Муз. М. Мотков
                Слова М. Мотков


               Шумлять гучні реклами, захоплюють нас з Вами,               
                Цікавлять каші, кави і супи,   
                Купуємо брикети, басолі і рулети,         
                Лимони, помідори, огірки,
                А хтось бере «Горілочку», тримає як ялиночку,               
                Як справжній подаруночок смачний...
                Радіє і милується і наче всім нам чується
                «Мій рідний напій якісний, міцний»    
         
                Приспів
                „Горілочка”, „Горілочка”,
                Смачна як справжня жіночка,
                Міцна, духмяна, краща і м’яка,
                „Горілочка”, „Горілочка”,
                Смачна як справжня жіночка,
                Страсна, духмяна, краща і м’яка

                Купують всі машини, „Тойоти”, „Лімузини”,               
                Куштують золотистий шоколад,
                Їх не вражають ціни, шокуючи вітрини,
                І бавить Європейський променад,
                А хтось бере „Горілочку”, тримає наче жіночку,
                Лискає подаруночок „міцний”...               
                Радіє і милується і наче всім нам чується,
                „Мій рідний напій якісний, смачний,”

                Беруть усі „Горілочку”, тримають як дитиночку,
                Лискають подаруночок „міцний”          
                Радіють і милуються і наче всім нам чується,
                „Мій рідний напій якісний, смачний”