Умм Кальсум ua

Саша Тяско
Між сотні предметів :
Павлинячим хвостом,
Лампадкою масла.
Журналів і пачок
Від "Клеопатри".
Забута під пилом,
Та цінна від часу,
Лежить майже нова
Пластинка музична,
Прекрасної Умм Кальсум.