Rugaciune pentru mama...

Анастасия Бужор
Doamne vreau sa-ti multumesc
Ca mi-ai dat asa o mama...
Toata viata cat traiesc,
Ma rog pentru tine mama.

Doamne da-i lui mama mea
Sanatate si putere,
Cit traiesc ma voi ruga
Sa nu stie de durere.

Tine-o Doamne-n viata asta
Sa traiasca cat mai mult,
Pentru mine e o astra
Mult vreau glasul sa-i aud.

Intareste-i Doamne mintea,
Sufletul si inima,
Si in clipele ei grele
Te rog Tu nu o lasa.

Cand durerea o apasa
Tu in brate sa o tii,
Stii ca-i buna si miloasa,
Te rog mereu cu ea sa fii!

Eu te rog pe tine Doamne,
Ai grija de mama mea,
Sa aiba viata frumoasa
Si din brate n-o lasa...