Божi чуда Всесвiту

Оксана Майданська
З'явився Місяць опівночі,
Затемнення в тім було колі,
Наче зустрівся він із Сонцем,
Весь Космос освітив простором.

Від світла Сонця йому стало жарко.
По небу зірочок ніде не видно,
Пливуть хмарини в нічній темряві.
Тому сховався за тінь холодної Землі.

А далі можна людям здогадатись,
Що їхня дружба знову поєдналась.
Хтось написав що це ,,Кривавий Місяць'',
Повсюди видна ВсеСвітня далечінь.

Від чого він кривавим може бути,
Хіба любов небесна є жорстока.
Коли я знову вийшла на подвір'я.
Він усміхався дуже ярко, вже мені.

А коло нього Зірочка яскрава,
Так миготіла ніжністю планета,
Червоний Марс - то був напевно,
Жаль що мене до сну тоді тягнуло.
28.07.2018рік
Оксана Майданська - Мосорук