Нiкому нi про що не розкажу

Ольга Назарова 4
Нікому ні про що не розкажУ,
Нікому ні на що не пожаліюсь,
Бо серцевидець мій - Господь Ісус-
Все знає і найкраще розуміє.

Бог допускає все в житті моїм
І це все на добро мені, на користь.
Я хочу лиш Тебе, Господь, хвалить,
Моя Надія, моя вічна Зоре.

Для мене нагорода - в Небесах.
Я ж хочу Твою волю розуміти.
Хай Твоя вічна, неземна краса
В мені росте постійно й зАвжди квітне.

Як хтось не любить, обража мене,
Обходить, ненавидить, обмовляє,
Щось замишля недобре, підле, зле-
На цих людей, Господь, я зла не маю.

Я стану на коліна й помолюсь
І попрошу для них благословіння.
Прости й помилуй їх за все, Ісус,
Даруй їм покаяння і спасіння.