Мiй рiдний дiм

Тайный Альков
Мій рідний дім, мої пенати,
Найкраще місце на землі,
Це пам'ять днів, де мама й тато
Були щасливі і живі.
Це полуниці і порічки
І ціле море кавунів,
Стежина росяна до річки,
ПтахІв завзятий переспів.
Це зорепади і світанки,
Та схованка дитячих мрій,
Найперший поцілунок п’Янкий,
Безпечний юності прибій.
Злітав туди б я, мов лелека,
Вдихнув цілющий аромат…
Але, усе це так далеко,
Його не повернЕш назад.