Я немов люзiя свiтла

Шакиров Денис
Чорні хмари над небом висять,
не пропускаючи сонячних променів,
ти йдеш одна, ти з ним,
йду поруч, але у мене немає,
Я ніби ілюзія світла,
ти цілуєш, обіймаєш його,
ну а я від любові згораю

ти ж знаєш,
як від любові я страждаю,
Як повністю відданий своїм почуттям,
не забути тієї любові,
яка була як уві сні
і тебе не забути мені на повіки.

я тихо заспіваю в місячну ніч
про кохання, про те що страждаю
буду далі жити
Я ніби ілюзія світла,
завжди знаю де ти,
ти не знаєш що поруч