Ц лувались соняхи удвох

Светлана Камышная
Цілувались соняхи удвох,
Та від спеки літа шаленіли,
Почуття такі дарує Бог,
Щоб навік серця не скаменіли.

В почуттях яскраві ми усі,
Божество наповнює нас світом,
Несемо вогонь у всій красі,
Він гарячий особливо літом.

Хай палає у серцях любов,
Слід лише удвох завжди горіти,
Хай від щастя закипає кров,
Щоб могла гаряча двох зігріти.