Любов остання

Светлана Камышная
Любов остання, особливий смак,
Ніжне кохання, без старих ознак,
То трепет серця, то небесний світ,
Тепла озерце, вже великих літ.
А в душах юність, є там і печаль,
За тим що збулось і чого нам жаль.
Любов остання, як ковток вина,
Там всі зізнання, щастя глибина.