Напиши менi

Вера Бондаренко-Михайлова
Напиши мені , Любий мій , вечір,
Човник-місяць, яскраві ті зорі.
Напиши , без  вагань-заперечень,
Як купалися в любощів морі.
Напиши мені, Милий, про душу,
До останку в солодкім полоні.
Літні лагідні зіткані ранки
Із моєї п’янкої  любові.
Напиши, напиши мені втіху.
Шепочи мені спокій блаженний.
Відведи залоскочений сміхом
Сум зітхаючий мій та  стражденний.
Напиши долю, зіткану з райдуг,
І доріжку в хрещатих барвінках,
Закосичену світлую радість,
Напиши – мого щастя сторінку.