Дзвенить роса

Марго Савина
Дзвенить роса
На босі ноги
Падають квітки з дороги
Розплелась коса

До неба руки
Голос з гаю
У серці зорі колихаю
Загомоніли буки

До квітки лину
Чи казкова?
Запашна така, медова
З - понад тину

Вуста червоні
Перла з саду
Під вишнею на хвильку сяду
Мрії веселкові

Світанок вабить
Знов до гаю
У ниви з серцем поринаю
І шлях не зрадить...