Без змiн...

Сазонов В.П.
На східному фронті без змін,
Іде контрабанди шлях
І чути вибухи мін,
І в когось поїхав дах…

Наш «східний», то дивина:
Є фронт і нема війни…
Лише чергова труна,
Дитя лиш чиєсь у труні.

На «східному» змін нема,
Змінила лиш назву АТО…
За осінню буде зима –
Це не заперечить ніхто!

На східному фронті без змін.
В країні гниє пухир –
Потворніша із пухлин,
Під назвою «рускій мір».

Завзято пиляють бюджет:
І Рада краде, і кабмін;
Усе розкрадається вщент…
На східному фронті без змін.


Той «східний» - це ми самі:
Байдужість, нехлюйство, ганьба…
Як можна чекати змін,
Не вбивши в собі раба..?