Освiдчення в коханнi

Андрей Головня
Я закохуюсь в тебе безмежно,
З кожним днем відкриваючи світ,
Забуваючи мрію бентежну
Моїх юних оманливих літ...

І знайшовши до щастя дорогу
Не шукатиму іншу ніде,
Тільки щиро подякую Богу,
Що мене так розумно веде...

А життя уже й справді змінилось,
На квітуче, подібне весні,
Коли, наче вогонь, розгорілось
Неймовірне бажання в мені

Засинати з думками про тебе,
Увісні зустрічатися знов,
Прокидатись від того, що небо,
Наливає у серце любов...