Хто ти? на украинском

Елена Лесничка
Хто Ти?.. Дозволиш розгадати?
Щоб королівську впевненість твою хоч трошки перейняти ...
Щоб теплоту гарячих рук твоїх подарувати сонцю,
Якщо воно раптово згасне..
Хто ти? ...Мені не ясно..

Можливо птах, той що цінує волю
Там в небі крилами змалює твою долю..
А ти зумієш скрізь зірок її зчитати,
Щоб те, що ти щасливим будеш знати..

А в імені твоїм, звучать, бентежать ноти,
Та не вони мені підкажуть хто ти.
Вони засиплять спогадом немов осіннім листям,
Бо де ім'я твоє - там лине ніжна пісня.

Я знаю що Ти є, а Хто Ти є-не знаю,
Не знаю як сказати, що я Тебе кохаю,
І мрію в темряві нічній почути Твої кроки.
І знати - Ти прийшов, сказати мені Хто Ти…