тихе щастя... дивись, не злякай...

Шморон Наталия
               
Ми давно планували цю втечу ...
І лиш промінь останній погас,
Лише день повернув до нас плечі-
Вечір-казка зродилась для нас ...

Ми вдивлялись у темінь безмежну ,
Будували до мрії мости ...
Ми втекли в цю нічну незалежність ,
Щоб в коханні до неба рости ...

Мандрували удвох між планети ,
Цілий всесвіт теплом огортав...
Цвіркуни нам співали сонети,
А струмок їм тональність давав ..

...Десь блукали між хмарами зорі,
Допивав місяць липовий чай,
Ліг туман на поля неозорі...
...Тихе щастя ...Дивись, не злякай ...