Якщо б тeбe нe було

Белякова Светлана Николаевна
Якщо б тебе не було,
хіба сходили на небі зіроньки,
приходив ранок,йшов дощ,
падав сніжинок танок,
набігала морська хвиля,
якщо б тебе не було...
Якщо б тебе не було ,
все одно я б тебе придумала,
інакше не можна.бо нестримна стала
це точно.
Якщо б не було тебе, ніч з днем
не зустрілись,весна не прийшла вчасно,
й сонце не дало своєї сили.
Якщо б не було тебе,
мені бракувало б життєвої наснаги,
хоча ти й не мій,та це
все одно додає надій.
Як я ще досі жива,
дні в ланцюг збираю,
Душу ними краю...
Якщо б тебе не було...