Роберт Геррик. Н-610 На Кочета

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(Н-610) На Кочета

Жену своею курой кличет Кочет
И топчет – но ногами лишь и топчет.


Robert Herrick
612. UPON COCK

Cock calls his wife his Hen: when Cock goes to't,
Cock treads his Hen, but treads her underfoot.