19. 06. 18

Пташка Ив
В мої очі дивитися страшно,
Всі лякаються і біжуть
Тьма захоплює зіниці моторошно
засунеш палець - тебе цілого втягнуть

через дзеркало до душі пройдеш
Там наліво, за рогом направо
мене за запахом спалених тіл знаєдеш
Я тут є головним феодалом

Збираю податки з своїх жителів
Даю їм житло, харчі, вино
підбираю бродячих собі апостолів
Може проллють віри світло на моє дно

Все в середині зламане,
все горить, димить
Все всередині волає,
все кричить, вопить
Все всередині кровотчить,
Все болить, пече
Все всередині гірко плаче
б’є ногами, на шматки себе рве

В мої очі дивитися страшно,
Всі лякаються і біжуть
Шипи та голки вже зламані
від чужих тіл,
ну і жуть.

02:31 19.06.18