Главное, приходи

Вынос Мозга
Готова или не готова
Видеть меня,
Приходи снова.
Скажи хоть слово,
Одень оковы
И кандалы любви.
Главное, приходи.
Коснись руки,
Крепче крепкого обними,
Поцелуй и замри.

16.06.2018