Сигитас Биргялис. Жизнь

Лайма Дебесюнене
***

жизнь
как репейник
к каждому меху
прилипает

адреналин
как старое вино
пространство поднимет
и другое слово поддержит

осень
злая
подкрадывается
как собака

есть ли на земле
здесь, Господь,
что-то
чего нет

***

gyvybe
lyg varnalesa
prie kiekvieno kailio
prilimpa

adrenalinas
lyg vynas be laiko
erdves pakelia
ir kita zodi palaiko

ruduo
piktas
atselina
lyg suo

ar yra zemeje
Cia, Dieve,
kas nors
ko nera