Р дна мова

Кудрявая Ведьмочка
Якби я не знала українську мову,
То вивчила б мову цю обов'язково!
Хіба вже тому, що ця мова співуча,
Як чую її - то й кручина не круча.
Бо мова ця з серця десь глибоко лине,
На ній розмовляла колись вся родина.
Не зтерти її,  бо в душі проросла,
І скільки б, коли я - і де не жила...
- В серці лунає, її не забути,
Бо мова ця Рідна. Так звуть її люди.

7 серпня 2018р.