Hell and Paradise

Марина Кужман
Hi my new book of prose "UNIVERSITY" BY CHARLOTTA FOX/MY PEN NAME/ You can order
in Xlibris ;;;;;;;;;;;;;;Available now from
;;;;;;;;Paperback 978-1-9845-4179-6 E-book 978-1-9845-4178-9
And also on Amazon.com/books just put on Charlotta Fox "UNIVERSITY''
And in Barnes & Nobel store...
It is- Love, Poetry, Politic, about beauty and the beast

Смею сообщить что мою новую книгу прозы Charlotta Fox/мой псевдоним/ "University" можно приобрести  на Amazon.com/books
А так же в издательстве
 XLIBRIS тел ;;;;;;;;;;;;;;Available now from
;;;;;;;;Paperback 978-1-9845-4179-6 E-book 978-1-9845-4178-9
 можно купить на Amazon.com/books стоит набрать
Charlotta Fox "UNIVERSITY"
A так же можно купить в Barnes & Nobel store/мвгазине/
Это о реальной жизни в Нью-Йорке; o любви поэзии политике о прекрасном и ужасном.