Слова-велика сила

Шморон Наталия
Направду , слово -то велика сила,
Тут воскресити може , а там вб’є...
Хороше слово нам дарує  крила,
Необережне- враз їх відіб’є...

Словами часто гоять наші рани
Душевні ...непідвладні лікарям ...
Слова швидкі, немов аероплани,
Відкриєш рот -вони вже й тут , і там ...

Вони міцні , немов гранітні часто,
Вони не заржавіють , не згниють ...
...Та знай,.. слова, невимовлені вчасно,
Автоматично мертвими стають ...