Поздравление соседу! 2018

Юрий Денисенко
Вітаєм з Днем Народження! Сьогодні ж Ваше Свято!
І хочемо Вам побажати так багато:
Щастя бажаєм простого,людського!
Здоров'я міцного-міцного!
Гостей гарних Вашому дому!
Нехай Вам щастить завжди і у всьому!
Господь хай Вас в опіці має,
І Вам завжди допомогає!
Щоб Ви завжди жили в достатку!
У рідних і друзів все було в порядку!
І хай швиденько все збувається,
Що Вам сьогодні побажається!