Все для Тебе

Ольга Назарова 4
Всі квіти - для тебе! Хвала - лиш для тебе!
В Твоїх я руках інструмент.
Ведеш, направляєш мене в Своє Небо,
У Царство Своє осяйне.

Шліфуєш, вирівнюєш і підправляєш,
Із серця метеш всі гріхи.
Що краще для мене в житті моїм, знаєш,
Господь мій і Бог дорогий.

Я твердо, Ісус, за Тобою ступаю,
За все прославляю Тебе!
Надійного, вірного Друга я маю,
Хто любить і не підведе.