Эмацыянальны cтыль

Вероника Ладутько
Бездапаможныя у дапамозе,
Цалкам адданыя, кроую пралитыя,
Усе аднятыя и цалкавитыя,
Бездапаможныя у дапамозе,
У iх не растуць самi сабой ноги,
Тыя разбiтыя паразiтами,
Бездапаможныя у дапамозе,
Вакол
шмат
зняволеных
воляй...