Горнятко кави

Шморон Наталия
Ох, ця ранкова ароматна кава...
Улюблене,  з кавинкою, горня ...
Цей запах проривається, мов лава
У ліжко тепле...й сон весь  проганя ...

Латте, еспресо чи американо,
Без цукру, з цукром , медом , молоком...
Кава по -Львівськи , а чи «італьяно»
Чи навіть з кардамоновим смаком ...

Ми можем додавати всі приправи,
Рецепти підбирати і слова...
Та головне у тім горнятку кави-
Щоб зранку на столі їх було два...