Мета

Владимир Солошенко
Відцвіли вже троянди край хати,
Соловейка не чути вже спів.
Я втомився кохання шукати,
Бо коханої я не зустрів.

Мабуть доля моя нещаслива,
Самота і в душі пустота.   
А душа так до болю чутлива,
Лиш кохання для неї мета.
     * * *
"Відцвіли вже троянди край хати,
Там вже інші, ще квіти цвітуть.
Така доля кохання шукати,
А воно для нас є, має буть."
         :::
Так повинна в ритмі і римі
бути рецензія Лани Счастливої3,
яку я поважаю.А її рецензію я
доробив під "Анапест".
 
  В вірші ЛГ,а не я.