Молитовний ланцюжок

Ольга Назарова 4
Єднання в Господі, як це прекрасно,
Мої сестрички дорогі!
Підтримка, допомога вчасна-
Це так важливо у житті.

Нехай Господь панує в серці,
В думках, у діях повсякчас,
Щоб всих, хто є без Бога мертвий,
Господь знаходив через нас

Духом Святим, щоб наповнялись
Живими душами ЦерквИ,
А ми все більше щоб єднались
І в Господі завждИ росли.