Приплило лiто

Нат Алия Рассветы-Закаты
Приплило лiто де тихi хвилi з берегiв
Дивують срiблим, зеркальним, рiдним
Душевним с в i т о м, вiдображаючись з глибин...

Там сяє червень рясним намистом черешень з вишнями i полуницями...
В казкових квiтах, деревах з листями сади колишаться - на сонцi нiжаться...
І липень запахом п'янить...
Чарує захід вечірнім приспівом цвірків...
І ніч так місячна!.. На небі так багато зір!..

Дивує ранок росою чистою із сонця теплих промінців!..
Приплило літо де серпень золотом в колоссях жита милує.....
Залишив осені безцінних, сонячних д у ш е в н и х Сил!..