Утро многое обещает, постепенно

Алексей Михайлов 6
Утро многое обещает, постепенно
проступают мои черты
Комната делает вдох, окна-глаза открываются,
скрипит, улыбаясь, дверь,
О чём-то шепчутся стены
Я – это комната
в меня постучалось лето
Солнечный луч во дворе щекочет телёнка
Тот аж танцует
Сомнения больше не гложут меня, разорваны путы,
мешавшие жить,
Плодородное утро – мой голос рождает
живые слова

Kuuntelen aamun lupauksia, eiv;tk; k;teni
ole en;; mustat
Huone hengitt;;, ikkunat avaavat silm;ns;
ovi narisee ja hymyilee
Mit; salaisuuksia seinat kuiskaavat?
Olen huone lattia ja ikkunat ja kes;
on muuttanut meille ovin l;pi
Aurinko kutittaa vasikan korvaa niin ett; se alkaa tanssia
Mik; hurmos!
En;; en j;hmety ep;ilyksi ja j;;ksi, mitk;;n kahleet
eiv;t rajoita olemassaoloani
Aamu tuo tullessaan kasvun ja ;;neni
Muodostaa el;vi; sanoja