стих садиста

Юрий Ярёменко
"Чорні брови..." (стіх садіста)

                Макс Покровский
                гр."ногу свело"
                "Мясной отдел"

Чорні брови, карі очі,
коси вквітчані дівочі,
білі зубки-намистинки,
носик,схожий на хатинку;
шкіра гарна і тоненька,
кісточки твої біленькі,
круглий череп,наче динька,
нижня щелепа,мов скринька,
і твої розкішні ніжки -
одна одної гарніші.
А які чудові нирки,
що лежать біля печінки!
Кишечки твої длінючі
я розкидав на дві кучі.
Ручки сині, наче небо,
і всі пальчики окремо.
Кров гаряча; теплий шлунок
я покладу у пакунок,
все по поличках розкладу
і з тобою поряд сяду.
Буду пильно придивлятись
і тобою милуватись,
і щодня,і щогодини
пізнавати світ людини,
знать, що в тебе на душі
і чи є в тебе кліщі.
Ти від мене не підеш,
ні до кого не втечеш,
і удень, і уві сні
будеш вірною мені.
Відтепер, де тільки буду,
я про тебе не забуду,
бо завжди біля мене
буде шмАточок тебе!

                2005.