Too late...

Лана Сиг
Too late to be forgiven
I could never forget
Your joking on my feelings
Too late...
Too late to stay in common
It's useless to regret
Let's call it joking drama
Too late...
Too late to save good faces
Life has nothing to delete
We haven't learned a basis
And everything's too late...