позитив

Александр Ярошевский
сум викликає натхнення - світлий а темний
сум провокує риму, розмір та обсяг -
три рядки або вірш довгий-довгий

сум домінує -
звісно, життя річ глибока
сум під поверхнею одразу
й до глибин, де за ним вже
й сам-бо найглибший відчай

а де ж воно тая радість?
в сяючого моря зустрічі із вільним вітром
в вільного вітру волі рішучій грайливій
радість - вітрило
вітер надає силу

на глибині суму -
кіль рівно курс
тримає

море
життя й радість 
й сум в глибині темній